facebook

Цими вихідними в Івано-Франківську пройде міжнародна конференція ІТ-спільноти

У суботу, 16 травня, в Івано-Франківську відбудеться конференція “IT Rally”, присвячена розвитку та популяризації інформаційних технологій.


itrally

IT Rally Unicorn – це міжнародна конференція ІТ-спільноти Івано-Франківська, яка дає можливість обмінятися цінним досвідом, повчитися в професіоналів галузі, ознайомитися із останніми тенденціями ІТ-галузі та дізнатись більше про ІТ-компанії Івано-Франківська.

Цільовою аудиторією конференції є розробники та тестувальники програмного забезпечення, менеджери та бізнес-аналітики ІТ-галузі, ІТ-спеціалісти та студенти старших курсів ІТ-спеціальностей.

Заплановано проведення 25-и доповідей, присвячених наступним тематикам:

– новинки та кращі практики у розробці програмного забезпечення;

– тенденції розвитку ІТ-галузі, новинки, стартапи та тренди

– забезпечення якості програмного забезпечення, ручне та автоматизоване тестування;

– проектний менеджмент та досвід управління проектами; бізнес-аналіз

Паралельно працюватимуть чотири зали для доповідей. Кожен з учасників конференції зможе обрати найцікавіші для себе теми (детальна програма доповідей – http://it-rally.org/schedule/ )

Захід проводиться за підтримки найбільших ІТ-компаній Івано-Франківська – SoftServe, SoftJourn, Eleks, [bvblogic], Lezgro, Malkos, OSF Global Services та Usoftek. Партнерами конференції є Івано-Франківський ІТ-кластер, Львівський ІТ-кластер та Івано-Франківський університет права імені Короля Данила Галицького.

IT Rally – це не просто конференція, це інформаційні перегони нашого міста. Все найсвіжіше та найцікавіше в одному місці. Для вас виступатимуть професійні “пілоти” ІТ-галузі та просто знавці своєї справи. Під час перерв кожен бажаючий матиме змогу розважитись в “фан зоні” або скуштувати багато смачного на “піт-стопі”. Ми гарантуємо насичений день, море позитиву та багато приємних сюрпризів.

IT Rally – рухайся в ритмі інформаційних технологій…!

Запрошуємо журналістів та всіх бажаючих відвідати “IT Rally Unicorn

Час проведення: 9:00-17:30год, 16 травня (субота)

Місце проведення: м. Івано-Франківськ, вул. Євгена Коновальця, 35 (приміщення Івано-Франківського університету права імені Короля Данила Галицького, 3 поверх).

Читайте також:  Правоохоронці Прикарпаття застерігають: Під час відпусток орудують квартирні злодії

Реєстрація для ЗМІ за тел. 067-303-6650 – Іван Дячишин, або [email protected]

Шукайте деталі в групі Facebook