facebook

Водій франківської маршрутки спершу взяв гроші у бійця АТО, а згодом просив у нього вибачення (ФОТО)

У бійця Нацгвардії Тарася Кузя з Івано-Франківська, який є учасником АТО, незважаючи на відповідне посвідчення, вимагали гроші за проїзд у франківській маршрутці.

прпротр


Про це захисник держави повідомив у мережі Facebook.

Неприємна історія з ним трапилася у маршрутці №22. Її водій вимагав і взяв у чоловіка гроші за проїзд, мовляв мав у салоні вже трьох пільговиків. Однак пізніше, порадившись з власником, перед пасажирами попросив вибачення у нацгвардійця, та хотів повернути йому кошти.

“Івано-Франківськ, маршрутка “22” АТ 0820АА.
Заходжу з малою дитиною в 17:13 в напівпусту маршрутку біля Цуму в сторону Пасічної (досить рідко переміщаюсь на маршрутках) і думаю спробую: піднімаюсь по сходах маршрутки, дитина спереді, показую посвідчення УБД водію і тут:..
-Водій: У мене вже є 3 пільговиків, давайте платіть!!!!!
-Я: У мене посвідчення УБД, вроді проізд в маршрутках для нас безплатнийй…?
-Водій: Нічого не знаю, у мене вже є 3 пільговиків, давайте платіть!!!!!
витягаю 5 грн даю водію, він повертає 2 грн здачі, я риюся в кишені та знаходжу 50 коп.
Прошу водія посміхнутися і фотографую на телефон..
Пауза 10 сек…
Дитина сіла, я стою біля неї посеред маршрутки, в автобусі мертва тишина,,,, водій дістає мобільний і починає(дзвінок до власника маршруту): Алло!! Тут якись зайшов навіть не показав нормально посвідчення і хоче безплатно…Ага..так..ну ти бачиш що робиться….
Я підхожу до водія ще раз ( навіть люди обурились що водій бреше що я не показав посвідчення), показую йому перед самим носом ще раз посвідчення та повертаюсь до дитини..
Пауза 5 Сек. Водій встає просить мене підійти до нього..підхожу, вголос на весь автобус просить вибачення та намагається повернути гроші…..я відмовився, просто бридко якось стало…Зустрів із рожою “Понаїхало”…а тут хвоста піджав …”

Читайте також:  Цієї ночі в Івано-Франківську горіла обласна клінічна лікарня

Шукайте деталі в групі Facebook