facebook

У штабі Зеленського розповіли про свою позицію щодо Криму та Донбасу

Протистояти військовій агресії Кремля силою дуже важко, тому варто використовувати дипломатію і розширювати так званий нормандський формат.

Крим окупований, а на Донбасі Росія веде гібридну війну проти України. Так охарактеризував погляди на ситуацію кандидата в Президенти України Володимира Зеленського Дмитро Разумков, спікер його передвиборчого штабу. Про це повідомляє ТСН.




«Позиція Зеленського, що у нас відбувається: у нас окупований Крим, анексований Крим, як завгодно це можна назвати, й у нас відбувається гібридна війна з Російською Федерацією на сході країни. Гадаю, що у жодного кандидата іншої позиції бути не може в принципі»
, — заявив він.

Політтехнолог також додав, що протистояти військовій агресії Кремля силою дуже важко, тому варто використовувати дипломатію і розширювати так званий нормандський формат. «Це ядерна держава, яка далеко не завжди піддається логіці та здоровому глузду, й веде агресивну війну не тільки у нас, але і в багатьох інших країнах світу. Або пряму, або інформаційну. Тому доведеться піти дипломатичним шляхом», — пояснив представник кандидата Зеленського.

Читайте також:  “У футболці і кепці”: Зеленський з родиною покинув Україну і без шуму полетів в Оман – ЗМІ. Перші фото

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.