facebook

На Рогатинщині чоловік жорстоко побив та намагався задушити колишню дружину

Рогатинський районний суд виніс вирок чоловіку, який побив свою колишню дружину.
Після розлучення колишня пара продовжувала жити разом. Між колишнім подружжям виникла суперечка з приводу нераціонального використання грошових коштів, зароблених обвинуваченим. Під час конфлікту чоловік ображав та принижував колишню дружину нецензурною лайкою, погрожував їй фізичною розправою.



Жінка будучи наляканою, агресивною поведінкою чоловіка намагалася втекти з кімнати. Обвинувачений же наздогнав її біля міжкімнатних дверей і схопив за одяг та потягнув до себе. Від цього потерпіла впала на підлогу і відчула сильний фізичний біль. Чоловік сів зверху на потерпілу зловив її за шию та почав душити. Одночасно іншою рукою шарпав потерпілу за волосся, умисно наніс їй кулаком чотири удари в область голови. Після чого схопив потерпілу двома руками за шию, намагався душити.

На щастя, жінці під час конфлікту вдалося вирватися і втекти з місця події. Після втечі вона побігла додому до сільського голови та просила викликати працівників поліції. Коли правоохоронці приїхали, чоловіка вже не було вдома.

Просила суворо покарати обвинуваченого, оскільки він продовжує неправомірну поведінку щодо неї.

Обвинувачений у судовому засіданні своєї вини не визнав. Зазначив, що колишня дружина почала з ним суперечку, оскільки не бажала витрачати власні кошти на придбання продуктів харчування. Вона вийшла з будинку і сказала, що тепер йому покаже. Наголосив, що жодних тілесних ушкоджень потерпілій він не наносив, не душив її та не штовхав.

Суд визнав чоловіка винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 126 КК України та призначив йому покарання у виді 200 годин громадських робіт.

Читайте також:  Пара українських фермерів перетворила дев’ятьох людей на рабів

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.