facebook

Суд залишив під вартою 19-річного ґвалтівника, але можлива застава в 365 тисяч гривень

На Початку тижня Прикарпаття сколихнула жахлива звістка – У Коломиї невідомий зґвалтував та програбував 14-річну школярку. На щастя, кривдника дівчинки правоохоронці затримали за кілька годин.

ubiystvo3221



Як розповів пізніше начальник Коломийського міськвідділу міліції Остап Білейчук, трохи оговтавшись від пережитого, восьмикласниця також повідомила працівникам міліції деталі злочину та вказала прикмети чоловіка. За описом правоохоронці отримали підстави перевірити причетність до вчинення цього злочину кількох осіб, в тому числі 19-річного місцевого мешканця. Він не відзначався законослухняністю та вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових посягань

Підозрюваного затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. В його дому були знайдені речі дівчинки, зкорема – мобільний. Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України. За такі дії передбачено покарання у вигляді ув’язнення терміном від семи до дванадцяти років.

Тож, 12 травня суддя Коломийського міськрайонного суду виніс ухвалу про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою терміном на два місці громадянину Ф., який підозрюються у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого статтею 152 ч.3 КК України (зґвалтування неповнолітньої). Як, альтернативу з урахуванням суспільної небезпечності особи, яка підозрюється у вчиненні особливо тяжкого злочину визначено розмір застави в сумі 365 400 гривень, які підозрюваний вправі внести протягом двох місяців.

джерело http://franyk.com/fullnews/174912

Читайте також:  Понад рік мучили болі: на Прикарпатті у жінки виявили катетер, який після операції "забули" лікарі

Шукайте деталі в групі Facebook