facebook

У Путіна прокоментували бажання Зеленського поговорити з ним

Кремль готовий обговорити із Володимиром Зеленським “проблеми, які стоять на порядку денному” за однієї умови – “не в обрамленні провокацій і диверсій”.



Про це заявив прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков в інтерв’ю путінським ЗМІ, коментуючи заяву Зеленського про готовність спілкуватися з президентом РФ, передає УП.

Пєсков заявив, що Путін завжди був прихильником такого діалогу. Водночас прес-секретар агресора наголосив, що головне у вирішенні конфлікту – не діалог із Москвою.

Пропагандист знову заявив, що РФ нібито не є учасницею війни на Донбасі. “Це внутрішньоукраїнський конфлікт”, – сказав прес-секретар Путіна.

“Конфлікт можуть вирішити самі українці, якщо вони будуть говорити один з одним…Це зовсім не означає, що переговори між президентами двох країн не будуть проводитися. В цілому Путін завжди відкритий для діалогу, за винятком тих ситуацій, коли намагаються цей діалог обрамити різними провокаціями, намагаються прикрасити диверсіями і так далі”, – сказав Пєсков.

Раніше кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив, що готовий до переговорів з президентом Росії Володимиром Путіним щодо питання війни та миру на Донбасі.

Читайте також:  Хворий на коронавірус український лікар записав звернення до всіх, хто не вірить у небезпеку

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.