facebook

У штабі Зеленського приховують співпрацю з адвокатом Коломойського – розслідування

Адвокат олігарха Ігоря Коломойського Андрій Богдан приховано працює в штабі кандидата в президенти України Володимира Зеленського, йдеться в розслідуванні програми Наші гроші.

Журналісти з’ясували, що після першого туру один з трьох автомобілів, записаних на “таємного агента Богдана”, два дні поспіль помічали біля штабу Зеленського в Києві. З автомобіля вивантажили і занесли в штаб декілька пакетів.

За даними розслідувачів, Андрій Богдан, який у 2014 році отримав посаду радника екс-очільника Дніпропетровської ОДА Коломойського, системно літає до українського олігарха за кордон.

У матеріалі вказується, що після того як Коломойський переїхав до Тель-Авіву наприкінці 2018 року, Богдан щомісяця літав до Ізраїлю. У минулому році Богдан 20 разів літав у Женеву, де до переїзду працював олігарх.

“Роль Богдана у вирішенні питань для Коломойського значна, зокрема, він довірений спеціаліст із владнання кримінальних проваджень олігарха… Зараз важливо, що ця людина сидить у штабі Зеленського, і справжні проблеми починаються тоді, коли спитати у штабу Зеленського, що там Богдан робить”, – ідеться в сюжеті.

На питання журналістів про роль Богдана у штабі Зеленського заявили, що адвокат Коломойського є “другом, який забіг підтримати шоумена”.

“Він бере участь як давній товариш Володимира Зеленського. Знаходиться у нормальних стосунках із Володимиром Олександровичем”, – пояснив член штабу Зеленського Дмитро Разумков.

Керівник Центру протидії корупції Віталій Шабунін додав, що під час зустрічі з директором НАБУ Артемом Ситником, яка відбулася 3 квітня, адвокат Богдан виступав як представник штабу Зеленського.

Читайте також:  Громадянин України арештований в Реджо-Емілії за звинуваченнями у зґвалтуванні 24-річної італійки

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.