facebook

Архітектор Віталій Кульчицький, який постраждав у ДТП, помер у лікарні

Віталій потрапив у лобове ДТП 31 березня в селі Дем’янів Галицького району. З вини п’яного водія, в крові якого виявили 2,1 проміле алкоголю, постраждало троє людей.

Віталій Кульчицький із Татарова Яремчанської міської ради став другою жертвою ДТП. На місці аварії загинула молода жінка, 1993 року народження, жителька села Битків Надвірнянського району, інформують “Вікна”. Також у ДТП постраждала сестра Віталія — 19-річна Анастасія.

Віталій був за кермом “ЗАЗ 110”, коли на смугу його руху виїхав водій, що рухався на Opel Vectra в протилежному напрямку. Зараз винуватець смертельної ДТП поміщений у СІЗО.

Віталій Кульчицький і його сестра перебували на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії обласної клінічної лікарні. Чоловік переніс дві операції (таз і щелепа), попереду ще було складання переламаної ноги, зокрема гомілки.

Сьогодні, 9 квітня, життя Віталія обірвалося, повідомила в соцмережі Анастасія Мокій:

“Віталік Кульчицький не любив вінків і чорного вбрання… Приходьте з квітами. Вічна пам’ять”.


Роксолана Жук каже, що її товариш був окремим Всесвітом:

“Він був окремий Всесвіт, добрий і чуйний, без фальші, завжди все прямим текстом, реаліст-песиміст, такий закритий на почуття і відкритий для допомоги… Ти знайшов омріяний спокій, світла і вічна пам’ять, спомин про тебе у наших серцях”.

Віталій — архітектор, працював у виконкомі Яремчанської міської ради, згодом — у Львові. Він — старший із трьох дітей відомої у Татарові засновниці однієї з перших зелених садиб в області Наталії Кульчицької.

Висловлюємо щирі співчуття родині.

Читайте також:  Семеро людей стали жертвами жахливої ДТП на Тернопільщині, четверо з них діти (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.