facebook

Особистий простір у стосунках? Юрій Горбунов поділився таємницями подружнього життя

Популярний телеведучий та шоумен Юрій Горбунов, який нещодавно разом з дружиною Катериною Осадчою провів вікенд у Італії, прокоментував стосунки з коханою. Також шоумен зізнався, що за два роки батьківства він дуже змінився.

“Я став відповідальним, більш щасливим, продуктивнішим. Не витрачаю тепер час на зайві зустрічі, не затримуюсь на роботі. Коли вдома чекає тебе дитина, це найкраще”



, – зазначив Юрій.

Щодо стосунків з Катериною Осадчою, то Горбунов заявив, що ніколи б не міг подумати про те, що колись вони стануть чоловіком і дружиною.

“На початку наших стосунків ми з Катею були знайомі вже 10 років. Але за ці 10 років ми жодного разу не працювали разом. Тобто Катя брала в мене інтерв’ю, ми бачились на якихось вечірках, заходах, але те, що вона буде моєю дружиною, мені ніколи в голову не приходило. А потім уперше у житті ми разом попрацювали на “Голосі…” – й ось результат”, – розповів Юрій.

Також шоумен зізнався, що саме імпонує йому в дружині. За його словами, він вчиться у неї до всього ставитися простіше. Будь-яку проблему сприймати легко.

А от стосовно особистого простору, Горбунов зауважив, що він йому не потрібен, оскільки він із задоволенням проводить час з родиною.

“У стосунках немає особистого простору. Стосунки для того і є, щоб ти своє “я” перетворив на “ми”. І коли у власному просторі тобі комфортно з другою половиною, це і є твій простір. А якщо страшенно хочеться побуті насамоті, то можна це зробити будь-де. Але в мене такого бажання немає, я, навпаки, із задоволенням проводжу час у компанії з дружиною, з сином.

Читайте також:  Італійські канікули Катерини Осадчої та Юрія Горбунова

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.