facebook

“Б’є дітей та називає їх чортами”: на Прикарпатті вчителька християнської етики знущається над учнями (відео)

Діти потайки зняли не одне відео, на якому вчителька зі 45-річним стажем б’є та принижує учнів.


У селі Петранка Рожнятівського району Івано-Франківської області стався конфлікт. Діти та батьки скаржаться на вчительку християнської етики.

Про це повідомляє регіональне видання “МІСТО”.

За словами дітей, вчителька б’є їх та називає чортами, і це вже не перший рік, але адміністрація школи чомусь на це закриває очі. В підтвердження своїх слів, діти потайки зняли не одне відео, на якому вчителька зі 45-річним стажем б’є та принижує учнів.

Про проблему почали говорити, коли мама одинадцятикласника звернулася до поліції, облради та журналістів. На бік дітей та батьків стали деякі педагоги, але вчителька своєї провини не визначає. Батьки відіслали не одну скаргу в різні інстанції, але ніякого результату це не дало.

На бік дітей і батьків стали деякі педагоги. Втім, учителька своєї провини не визнає.

Батьки кажуть, що припинити знущання вчительки над дітьми намагаються вже кілька років поспіль. Мати одинадцятикласника показує стос паперів – скарги, які вони надсилали у різні інстанції. За весь цей час управи на вчительку так і не знайшлося. Тим часом її син Святослав страждає чи не найбільше.

«Чого моя дитина – найгірший учень у школі? Вчителька написала, що моя дитина неконтрольована. Маю характеристики, що написали вчителі, – каже мати одинадцятикласника. – Моя дитина спокійна. Він не конфліктний».

Найгірший, на думку педагога учень, – призер та учасник районних та обласних олімпіад з історії, географії, економіки та тієї ж християнської етики.

Вчительці християнської етики Ганні Барчук 64 роки. Запевняє, що це перший клас у її житті, де в неї не складаються відносини.

Читайте також:  Піксель-арт або малюнки-наліпки на стінах Івано-Франківська

«Учні ще з вересня зовсім нічого не хотіли робити. Вони казали, що їм цих уроків не потрібно. Цькували мене постійно – що я буду робити? Чи я зірвуся, чи не зірвуся? Розумієте, я йшла на урок і просила Бога: «Боже, поможи мені, щоб я витримала цей урок, бо ці діти не дають змоги»«, – ділиться Ганна Барчук.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.