facebook

На узбіччі дороги знайшли понівечені тіла двох молодих дівчат: “Мамо, скоро будемо вдома”

У с. Піщана Київської області загинули 18-річна Вікторія Четверікова і 17-річна Вероніка Кутова.

Про це пише Оbozrevatel.

Загинули на місці


Тієї фатальної ночі дівчата відзначали день народження подруги в сільському барі. “Одна з дівчат зателефонувала матері й сказала, що вони вже вийшли і скоро будуть удома. Від бару відійшли буквально декілька сотень метрів, коли їх збив автомобіль”, – розповіла одна з мешканок села.

Як повідомили у поліції, водій легковика рухався на добрячій швидкості. Про це свідчить пошкодження автомобіля в результаті удару: в нього розвернутий бампер і проломлене лобове скло.

Обидві дівчини загинули на місці. Їхні понівечені тіла виявили поліцейські, які здійснювали патрулювання села. Водій легковика з місця пригоди зник, кинувши автомобіль на дорозі.

Вероніка з Вікою були подругами. Віка – єдина дитина в сім’ї. У минулому році дівчина закінчила школу в с. Піщана, була відмінницею. “Батьки її дуже любили, приділяли весь вільний час. А тут якась наволоч відняла у дитини життя!” – обурюються люди.

Вероніка Кутова вчилася в Коледжі інформаційних технологій та землевпорядкування Національного авіаційного університету в Києві. У село приїхала до мами. “Була весела і добра дівчинка, непогано вчилася. Співчуваємо батькам”, – розповіли у дирекції навчального закладу.

“Місцевий мажор
У поліції повідомили, що за кермом Mazda перебував 19-річний житель сусіднього села Храпачі Білоцерківського району. Того дня парубок взяв у батьків ключ і без дозволу поїхав на авто кататися. У поліції не виключають, що хлопець міг перебувати на кермом в стані алкогольного сп’яніння.

Як зазначив нашим журналістам начальник прес-служби ГУНП у Київській області Микола Жукович, станом на ранок, 8 квітня, утікач не був затриманий. Пізніше у прес-службі повідомили, що затримали водія, який зізнався у тому, що збив на авто дівчат.

Читайте також:  “Поспіх може бути фатальним”: Зеленський назвав умови, за яких розпочнеться вихід України з карантину (відео)

Як стало відомо, його звати Віталій. У селі кажуть, що він – місцевий мажор. Батько Віталія – підприємець.

Якщо провина 19-річного водія буде доведена, йому відповідно до ст. 286 ч. 3 Кримінального кодексу України загрожує до 10 років позбавлення волі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.