facebook

Після протесту ультрас керівництво “Прикарпаття” звільнило одіозного Сироту з посади голови наглядової ради

Екс-президента ПФЛ Святослава Сироту звільнили з посади голови наглядової ради Прикарпаття.


Сталося це після заяви ультрас клубу, що саме Сирота виступає за зміну тренера і лобіює призначення екс-тренера тернопільської Ниви Ігоря Яворського, пише Фіртка.

Разом із Сиротою клуб покинув і його давній друг, віце-президент клубу із комерційних питань Ігор Шам.

Як пише Главком, Сирота очолив не існуючу юридично наглядову раду МФК «Прикарпаття» торік восени та обіцяв залучити до фінансування клубу спонсорів. Проте минуло понад півроку, а команда й надалі утримується за кошт міської казни.

Крім того, провалом завершилися обіцянки щодо реконструкції стадіону «Рух». Єдине досягнення Сироти — створення на території палацу Потоцьких фан-зони для всіх охочих переглядати виїзні матчі «Прикарпаття». Втім, це плюс теж доволі сумнівний, адже в фан-зоні збиралося по кілька десятків людей, більшість із яких — зацікавлені особи з Івано-франківської мерії.

З самого початку своєї діяльності Сирота намагався впливати на кадрову політику клубу. Річ у тім, що «Прикарпаття» – єдина з українських команд, яка комплектується виключно за рахунок вихованців місцевого, тобто івано-франківського футболу.

Таку філософію обрали причетні до відродження «Прикарпаття» люди на чолі з тренером Ковалюком ще в 2016 році. Сирота прагнув, щоб від цієї принциповості клуб відійшов. За що й потрапив у немилість ультрас.

Читайте також:  Уболівальники розкупили практично всі квитки на матч Прикарпаття - Десна (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.