facebook

4-річний хлопчик загинув через ворону: Моторошна трагедія на Львівщині

Внаслідок отруєння чадом загинув 4-річний хлопчик. Його мама вижила, зараз перебуває в лікарні. Про це пише на своїй сторінці у FB журналістка Вікторія Балицька.

Трагедія сталася у селі Черляни, що на Львівщині.

Чоловік і батько дитини був у відряджені, але телефонував до дружини. А вона з якогось моменту перестала брати трубку. Він на відстані підняв на ноги охоронну фірму, яка охороняла квартиру. А та вже рятувальників і поліцію, які виламали двері.

“Хлопчик щодня ходив у садок. Але цього дня не пішов, бо захворів. Мати ходила на роботу. Але цього дня не пішла, бо син захворів. І саме цього дня в комин впала ворона. Ворона, яка, можливо, до цього літала там тисячі разів, але сіла на той комин і впала саме у цей день. Вибратися не змогла і там загинула. Її тіло повністю перекрило димохід. Продукти згорання не мали виходу і накопичилися в помешканні. Вікна двері були герметично закриті – бо сучасні пластикові.”



– йдеться у повідмоленні.

“Трагічний збіг обставин – то найстрашніша невмолима і непередбачувана стихія людського буття. Фатум, який не має пояснення… тобто має, але нам його не збагнути.” – додала журналістка.

Читайте також:  Трагедія на Волині: у родині раптово померло двоє молодих братів

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.