facebook

Колишній друг Зеленського Манжосов розказав, чому втік з прес-конференції

Колишній друг Володимира Зеленського та екс-“кварталівець” Денис Манжосов розповів, чому він покинув власну прес-конференцію.

Про це він сказав на телеканалі “Прямий”.

Колишній “кварталівець” розповів, що він приїхавши на місце прес-конференції, дізнався, що будівлю заміновано, а тому покинув її. Також Манжосов зазначив, що зараз не підтримує Володимира Зеленського на виборах.




“Мій основний посил, що я хотів донести журналістам: всі дуже сильно хочуть почути від мене якісь неправильні слова, коментарі, провокації в сторону Зеленського – це неможливо. Не дивлячись на те, що я не стаю на бік Зеленського в цій кандидатській програмі, у мене на те є свої особисті погляди, у мене є освіта, яка говорить мені про те, що Володя може бути президентом в будь-який час, але на мій погляд, саме в ці спекотні дні для нашої країни – це не цей день для нього. Цю позицію я висловив в попередньому інтерв’ю і на цю позицію сильно накинулися”,
– заявив Манжосов.

На питання про те, чи давали йому гроші за прес-конференцію, як заявили його екс-колеги, він відповів:

“Я не можу відповісти на це питання. Я б із задоволенням зустрівся з колегами і обговорив ці питання, нюанси, мені взагалі дивно, що вони таке кажуть”.

Колишній друг Зеленського також розповів нові деталі.

Кандидат в президенти України Володимир Зеленський – не наркоман.

Чітку відповідь на питання, яке хвилює українських виборців після відмови кандидата здати повторний аналіз VADA, дав його екс-друг співзасновник студії “Квартар 95” Денис Манжосов в ефірі “Прямого”.

“Чи бачили ви коли-небуть, чи чули ви коли-небуть, що Зеленський вживав, курив, коловся?”, – задав йому питання ведучий Матвій Ганапольський.

“Я говорю вам, що це – неправда. Я кажу вам, що це дурість, висмоктана з пальця”, – сказав Манжосов.

Та назвав такі питання “недоречними, необгрунтованими і невиправданими, що працюють виключно на фарс, привернення уваги та шоу”.

“Вибачте, а це світовий стандарт, що президент повинен здавати аналізи? Мені здається, це – шоу-бізнес”, – також сказав він.

Читайте також:  "Росія таємно мобілізує всію країну": Британія закликає Зеленського посилити мобілізацію

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.