facebook

Священика «покарали» служінням в селі через фото дружини в Instagram

“Це великий гріх, коли дружина священика виставляє себе напоказ”.

Красиві фотографії дружини в інтернеті обернулися проблемами для її чоловіка-священика. Світлини Оксана Зотова з Магнітогорська відправила на конкурс “Ти унікальна”.

Скандал вибухнув після того, як хтось у соцмережах заявив, що на фото зображена дружина священика. Після цього чимала кількість юзерів почали нарікати та засуджувати Оксану та її чоловіка Сергія Зотова, передає ТСН. Крім того, пару звинуватили у любові до красивого життя та відпочинку на Барбадосі, хоча сам священик присягався, що ніколи на був на цьому острові.

У керівництві місцевої єпархії стали на бік обурених і відсторонили священика від служіння у кафедральному соборі. Натомість отець Сергій отримав призначення в село Фершампенуаз Нагайбакского району області. Керівник церковного суду отець Федір Саприкін пояснив, що “це великий гріх, коли дружина священика виставляє себе напоказ”. За його словами, дружина священика має покаятися, інакше її чоловіка не поновлять у служінні в місті.




“Що це за священик, якщо не може своєю сім’єю керувати? Як він тоді збирається керувати парафією, паствою?”
– заявили в РПЦ.

Читайте також:  “Польща для поляків, Німеччина для німців, а Україна — для меншин?!” Відомий вчений звернувся із розгромною заявою до Зеленського

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.