facebook

Сергій Притула вперше прокоментував конфлікт з Фреймут

Шоумен прокоментував конфлікт з колишньою колегою


Телеведучий Сергій Притула пролив світло на інцидент із колишньою колегою “по цеху” Ольгою Фреймут, після якого перестав з нею спілкуватися.

Про це він повідомив у ефірі “Зоряний шлях” на телеканалі “Україна”, куди шоумена запросили у якості гостя.

Притула розповів, що протягом довгого часу він перебував у дружніх стосунках з Ольгою Фреймут. Вони познайомилися на проекті “Підйом” і за весь час спільної роботи разом підтримували один одного, виявляючи теплі почуття на публіці.

Однак несподівано телеведучі перестали спілкуватися, і шанувальники довго не могли зрозуміти, що ж між ними сталося.

Розповідаючи про конфлікт, Сергій Притула відзначив, що все почалося ще у 2013 році, коли за Фреймут почали конкурувати відразу два канали – “Новий” і “1+1”.

“Я зустрівся тоді з Фреймут, кажу: я розумію, там за тебе торги, але мені ти хоч можеш сказати, якщо ти іншим не розповідаєш, чи ти залишаєшся, чи ти йдеш? – Вона сказала: “Сергію, я залишаюся”, – розповідає телеведучий.

Через пару днів продюсер повідомив несподівану новину про те, що Ольга Фреймут підписала контракт з “1+1”. При цьому український Притула зазначив, що йому глибоко плювати було на відносини Фреймут з керівництвом “Нового каналу”. Його зачепило те, що вони були друзями, а вона так вчинила.

“Були дуже хороші стосунки. І ось такі ножі в спину я дуже не люблю”, – резюмував шоумен.

Читайте також:  Юлія Тимошенко терміново вилетіла зі Львова до Києва, а все через величезний скандал із Саакашвілі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.