facebook

Пенсійний фонд планує спростити життя багатьом українцям

Пенсійний фонд України планує вдосконалювати всі свої сервіси.



Заступник голови правління Пенсійного фонду України Ірина Ковпашко повідомила, що в недалекому майбутньому в країні можуть запровадити послугу, яка спростить життя багатьом українцям.

За її словами, в Україні може бути спрощена процедура призначення пенсії для громадян країни.

«Можливість надавати послуги в електронному вигляді це і технічна можливість Фонду. У нас вона є. За допомогою людей, які будуть користуватися нашими сервісами, ми дійдемо до того часу, що пенсії будемо призначати, не виходячи з дому», — заявила Ковпашко.

Нагадаємо, за даними депутатів Верховної Ради, Пенсійний фонд у 2018 році успішно вийшов на самозабезпечення і тепер може дозволити собі не тільки покрити всі потреби населення в пенсіях, але й малими траншами погашати борг перед казначейством.

Також у Пенсійному фонді повідомили, що українські пенсіонери, яким пенсії не були проіндексовані в результаті масштабного перерахунку в березні-квітні, мають почекати перерахунків мінімальних пенсій в липні і грудні.

Читайте також:  Діти плавають, чоловіки в трусах бігають центом, у квартирі розлилася Полтва: Львів шокував наслідками негоди (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.