facebook

Порошенко кличе Зеленського в понеділок на ICTV

Президент України запропонував своєму опонентові у другому турі виборів Володимиру Зеленському новий варіант для зустрічі.

Президент України Петро Порошенко закликає свого суперника по другому туру виборів Володимира Зеленського прийти в понеділок, 15 квітня, на ефір програми Свобода слова на телеканалі ICTV.




“Володимире Олександровичу, завтра мене запросили, так само, як і вас, в ефір ICTV, Свобода слова, о 22:30. Завтра я буду там… Якщо ви сьогодні не встигнете, приїжджайте завтра. Якщо і завтра не вийде, я післязавтра вас запрошу. У вас буде можливість прийти і розповісти громадянам України свої плани, свою програму. Відсидітися, я думаю, не повинно вийти”,
– зазначив Порошенко під час спілкування із журналістами на стадіоні Олімпійський.

За його словами, виборча кампанія у країні не повинна бути схожа на німе кіно.

“Коли кандидат миготить на екранах, але нічого не говорить, для більшості це просто сюжет із фільму Слуга народу. Але ми обираємо не Голобородька, а президента України”, – додав Порошенко.

Нагадаємо, що Порошенко активно кличе Зеленського на дебати, зокрема пропонував йому зустрітися 14 квітня на Олімпійському стадіоні в Києві, але шоумен відмовився.

Сам Зеленський збирається на дебати 19 квітня, також на стадіон Олімпійський.

Читайте також:  “Вона вбралася у…”: Те, що надягла Марина Порошенко на Великоднє Богослужіння здивувало всіх українців

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.