facebook

«Відчайдушно боровся за життя»: помер важкопоранений 20-річний медик-доброволець

«За нього переживали та молились тисячі людей»

У лікарні у Дніпрі помер 20-річний Микола Волков із Маріуполя – доброволець-госпітальєр («Смурфік»), якого важко поранили на фронті.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила ветеран-доброволець Яна Зінкевич.

«На жаль, наш хоробрий «Смурфік» щойно помер. Він відчайдушно боровся за життя протягом останніх днів. За нього переживали та молились тисячі людей. Дякую усім за вашу небайдужість та підтримку «Смурфіка»,



– написала вона.

Микола Волков був бійцем 8-го батальйону Аратта. «Цей відчайдушний хлопець від початку війни був небайдужим до долі України», – уточнила Яна Зінкевич.

Та додала: «Кожен з нас його любив, кожен намагався уберегти. Але для ворожих снайперів немає правил, медики та парамедики для них бажані цілі. Тому, всі хто зараз на передовій, – помстіться за нашого «Смурфіка», а ми і далі ризикуватимемо своїм життям, щоб врятувати ваші».

Також ветеран-доброволець повідомила, що прощання із Миколою Волковим відбудеться у поминальному домі, що у м. Маріуполь, у середу, 17 квітня, о 14:00 год.

Поховають його на Старокримському кладовищі у м. Маріуполь (на Алеї Слави) у середу, 17 квітня, о 15:30 год.

Читайте також:  “Благаємо, не мовчіть! У нac нeмaє навіть елементрано бинтів, нaвiть зеленки з йoдoм!”: захисники з Мapiyпoля звернулися у відео

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.