facebook

Порошенко уже програв Зеленському: неочікувана заява політолога, шанси втрачено

Імовірно, чинний український гарант Петро Порошенко має поганих радників, бо ті його заводять не туди – за умови, що ти поступаєшся своєму опонентові більш ніж удвічі, слід змінювати не місце та спосіб ведення дискусії. Адже стадіон – це на 100% територія Зеленського, оскільки є територією шоу, а не майданчиком для дискусії.



Як підкреслює медіаексперт і політтехнолог Олексій Ковжун, Порошенко, прийнявши правила гри Зеленського, у виборчій боротьбі вже програв тому.

“Коли ти приймаєш нав’язані правила гри, ти програв заздалегідь. Якщо вам запропонують побоксувати з Кличком, ви, напевно, відмовитесь. Я так точно відмовлюся. Грати з ним в морський бій? Може бути, я не знаю, як він грає у морський бій, але це – все ж не його територія”, – зауважив експерт.

Він, зокрема, підкреслив, стадіон і вся ця історія навколо дебатів – це на 100% територія Зеленського, оскільки є територією шоу.

Це не територія ораторів, це не територія предметної дискусії. Більш того, у стадіонного шоу є свої закони: оплески, рев трибун, динаміка, дійових осіб видно з будь-якої трибуни… Rolling Stones відмінно почуваються на стадіоні, але загалом багато рок і поп-груп уникають стадіонів, тому що це дуже складний майданчик і це вже точно не майданчик для дискусій,– переконує Ковжун.

Водночас політтехнолог припустив, що Порошенко має поганих радників, бо ті штовхають його на необачні кроки у цій боротьбі кандидатів.

“Маю відчуття, що йому просто радять погано. Коли у тебе – розрив удвічі, потрібно щось змінювати не в місці або способі ведення дискусії, а потрібно, прямо змінювати, змінювати. Потрібно взяти та що-небудь зробити”, – каже він.

Читайте також:  Грудневий візит. На Івано-Франківщину приїде Президент

Додамо, що Петро Порошенко провалив свій президентський термін через нерозумні рішення і дії.

Про це розповів український телеведучий Андрій Пальчевський.

«Я завжди говорив Дмитру Гордону, що Порошенко – розумом слабенький. Дмитро ж вважає, що Порошенко – людина дуже розумна, просто навколо нього – його вороги, а він цього не помічає. Так ні ж. Порошенко сам копає собі могилу», – каже журналіст.

Крім цього, журналіст торкається питань кадрової політики: «Що він взагалі навитворяв? А відпочинок на Мальдівах? У мене питання до Дмитра Гордона – так хто розумний?, – заявив він.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.