facebook

На Прикарпатті хочуть будувати бетонні дороги

У Польщі відбувся семінар «Бетонні дороги. Досягнення та проблеми». Участь у заході взяли заступник голови облдержадміністрації Володимир Кушнір, заступник голови правління – технічний директор ПАТ «Івано-Франківськцемент» Богдан Заяць




pri-pravilnom-podhode-betonku-tozhe-mozhno-sdelat-kachestvennoy

 Під час семінару обговорили переваги й недоліки будівництва бетонних доріг, порівняли ефективність використання різних технологій.  Зокрема, наголошувалося на високому рівні міцності та надійності бетонних доріг, а також низьких експлуатаційних витратах,  передає КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА, передає КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.

«Проблема відсутності якісного дорожнього полотна в Україні відома не тільки нашим співгромадянам, але й багатьом європейцям. Вона гальмує інвестиційні процеси, створює перепони для розвитку туристичної галузі, – розповів після семінару Володимир Кушнір. – Ми шукаємо оптимальні варіанти вирішення цієї проблеми, а будівництво бетонних доріг може стати  одним із них, враховуючи функціонування на Прикарпатті такого потужного виробника цементу та інших будівельних матеріалів, як ПАТ «Івано-Франківськцемент».

Варто зауважити, що у багатьох країнах Європейського Союзу протягом останніх десятиліть застосовували саме технологію із використанням бетону, а особливо ефективним це стало на магістралях із великим трафіком. Окрім того, за словами учасників зустрічі, бетон зарекомендував себе як надійний матеріал і при облаштуванні тротуарів.

джерело http://kurs.if.ua/news/na_prykarpatti_hochut_buduvaty_betonni_dorogy_18975.html

Читайте також:  У Калуші на балконі однієї з багатоповерхівок буяють коноплі (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook