facebook

“Мій син стає демоном”: хлопця, який потрапив на телебачення через залиті чорною фарбою білки очей, розшукують за вбивство (ФОТО+ВІДЕО)

“Мій син стає демоном”: хлопця, який потрапив на телебачення через залиті чорною фарбою білки очей, розшукують за вбивство.



У 2014 році телепрограма “Говорить Україна” підготувала цілий випуск, присвячений тернополянину Андрію Горбатюку, котрий перший в нашій країні зважився на ін’єкційне заливання чорною фарбою білків очей. Тепер (у квітні 2019) його розшукує поліція, як підозрюваного в убивстві.

Матір хлопця, Наталія Горбатюк, власниця одного із салонів краси у Тернополі, якось подивилася в очі своєму тоді ще 21-ріяному сину і не впізнала його.

За словами жінки, спочатку її Андрій наростив собі ікла, потім змінив форму вух, зробивши їх такими як у ельфів, пізніше він розрізав собі язик і остання його маніпуляція, котра стала абсолютним шоком для матері – ін’єкційне заливання чорною фарбою білків очей.

Після консультації в офтальмолога пані Наталія зрозуміла,що ситуацію поправити неможливо, адже це не що інше, як татуаж очей.

Жінка хотіла дізнатися, навіщо її сину так хочеться перетворитися на чудовисько, відмовляючись від людського вигляду. Саме тому вона звернулася в програму “Говорить та показує Україна”. Від почутого та побаченого шок був не лише в матері, але й у глядачів у студії.

Минулого близько п’яти років, й ім’я тернополянина знову “гримить” на всю Україну. Адже поліцейські оголосили його у розшук, як підозрюваного у вбивстві, яке трапилося в ніч з 15 на 16 квітня на вулиці Леся Курбаса у Тернополі. У власній квартирі було виявлено зарізаною 28-річну жінку.

“Це – тернополянин Горбатюк Андрій Петрович, 3 листопада 1993 року народження.

Прохання до громадян, які бачили цю особу або мають інформацію щодо місця перебування розшукуваного, – одразу повідомити в поліцію за номерами телефонів: (0352) 27-11-70, (0352) 27-12-58, 067-471-66-23 або на лінію “102”. Анонімність гарантується”.- Йдеться у повідомленні поліції.

Читайте також:  “Мертві тіла знайшов батько”: Жінка жорстоко вбила трьох своїх дітей. Сусіди просто шоковані!

За інформацією про те, чи вдалося впіймати тернополянина, а також чи причетний він насправді до убивства (і якщо так, то чому наважився на такий жахливий вчинок), стежте в наших наступних публікаціях.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.