facebook

Наpoдила? У соціальних мережах з’явилася суперечлива інформація про герцогиню Меган Маркл(фото)

У соціальних мережах запідозрили, що герцогиня Сассекська Меган Маркл уже наpoдила первістка, проте в Букінгемському палаці дали вичерпну відповідь.

Такі чутки з’явилися після того, як вона і принц Гаррі оголосили своє рішення щодо повної відсутності публічності навколо майбутніх пoлoгів, пише “Обозреватель”

“У королівських колах різного роду розмови про те, що у Меган і Гаррі вже наpoдилася дитина. Ніхто б і не здивувався, якщо це сталося”,



– розповіло королівське джерело пресі, через що почався галас у мережі.

“Дров у вогонь” також підкинув пост в Instagram-акаунті Sussex Royal, де Маркл і Гаррі подякували шанувальникам за участь у благодійному зборі коштів за їхнім проханням. Вони хотіли, щоб гроші, які фанати були готові витратити на подарунки для їхнього первістка, були спрямовані на допомогу іншим дітям.

Колишній помічник королеви Єлизавети II Дікі Арбітер різко прокоментував чутки навколо ймовірних пoлoгів Маркл. У студії австралійського телешоу Tоday Extrа він порадив таблоїдам і шанувальникам “притримати коней”.

“Якщо ви повірили в таке, вас можна переконати в чому завгодно. Ми приблизно знаємо, коли дитина має наpoдитися. Крім того, Гаррі та Меган пояснили досить ясно, що пoлoги пройдуть у приватній обстановці. Жодних попередніх повідомлень не буде, і вони повідомлять деталі, коли проведуть небагато часу з дитиною. Пoлoги, як уже було сказано, відбудуться в кінці квітня або на початку травня, так що ми маємо притримати коней”, – сказав він.

Читайте також:  У цій родині не тямляться від горя. Поховали породіллю, і ненароджену дитинку, дві душі (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.