facebook

Дружина Володимира Зеленського пояснила, чому він не виходить до журналістів

Дружина кандидата в президенти Олена Зеленська заявила, що це вона вмовила Володимира не виходити до журналістів.



“Зараз до нього звучить багато претензій, що він ховається від преси. Я не радила йому виходити до журналістів. Насправді і без того багато виходів, комусь відмовляють, але багатьом ні”, – сказала вона.

Також Зеленська сказала, що все встигнути нереально, а одна з претензій до Зеленського полягає в тому, що він недосвідчений. “Знову ж таки, одна з претензій полягає в тому, що він недосвідчений, але знання та досвід це те, що накопичується. Він всі останні місяці цим займався, у нього цілими днями відбуваються консультації з експертами.

Це складний процес, це навіть не навчання, це робота. Він повинен вникнути фактично в усе. Цього неможливо досягти за одну хвилину. Він зараз екстерном проходить курс молодого бійця. Мені здається – успішно.”

Також Олена Зеленська прокоментувала звинувачення її чоловіка у наркотичній залежності:

“Втома не тільки у нас, але і у наших друзів, знайомих, у тих, хто спочатку мовчав, хоча ми нікого і не підтягуємо в свої ряди. Ми не звертаємося до співаків, артистів, які знають нас багато рокі,в з проханням підтримати нас. Але трапляється таке, що вони самі вже не витримують цієї брехні. Вони кажуть правду і це приємно. У цій ситуації шкода батьків, які починають переживати, але батьки з посмішкою до цього ставляться, тому що переживати нема про що. Вони сприймають це як черговий бруд, от і все.”

 

Читайте також:  Джонні Депп жорстоко побив дружину (ФОТО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.