facebook

“Народ України не побачить мене до 19 квітня, я недоступний і зайнятий”: Зеленський поставив крапку в цьому питані

Кандидата в президенти України Володимира Зеленського не покажуть громадськості до 19 квітня. Про це повідомив спікер передвиборного штабу шоумена Дмитро Разумков.



Зеленський продовжує ховатися від народу України.

Разумков в ефірі “Радіо НВ” порадив українцям не сподіватися на прес-конференцію Зеленського до 19 квітня, коли очікуються його дебати з конкурентом на виборах Петром Порошенко.

”Це малоймовірно… Це проект, який важко реалізувати” – заявив він. Спікер пояснив це тим, що у Зеленського нібито дуже мало часу, щоб нарешті представити народу України свою програму і відповісти на найгостріші питання.

Прес-конференцію Зеленського він пообіцяв, тоді коли вже нічого не можна буде змінити – після голосування 21 квітня.

Разумков намагався переконати, що така скритність Зеленського нібито нормальна.

”(Командою Зеленського – ред.) Було сказано більш, ніж потрібно“, – заявив він.

Варто зазначити, що в ході передвиборної гонки Зеленський уникав публічних виступів, як міг. Воно й не дивно. Всі його нечисленні появи на публіці в якості кандидата в президенти супроводжувалися гучними скандалами, так як він демонстрував абсолютну некомпетентність в питаннях управління державою.

19 квітня мають відбутися дебати Зеленського з Порошенком, від яких шоумен усіма силами намагається “звільнитися”, ставлячи президенту різні умови.

Читайте також:  На крісло прокурора Івано-Франківська претендують суддя, адвокат, слідчий та брат екс-голови ОДА

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.