facebook

Зеленський сьогодні прийде в прямий ефір на дебати з журналістами в ток-шоу «Право на владу»

Кандидат в президенти України Володимир Зеленський стане гостем наступного випуску політичного ток-шоу «Право на владу».



Кандидат в президенти України Володимир Зеленський стане гостем наступного випуску політичного ток-шоу «Право на владу», яке вийде в ефір 18 квітня.

Про це повідомила прес-служба «1 + 1», передає «Главком»

Там відзначили, що отримали лист від штабу Зеленського з вимогою відповідно до закону «Про вибори Президента України» надати ефірний час для агітації.

«Гості кожного ефіру і теми для дискусії завжди формуються виключно на розсуд редакції. Однак оскільки в минулий четвер, нехтуючи правилами редакційної політики програми, студію рейтингового політичного ток-шоу країни «Право на владу» без попередження і запрошення фактично окупував для власної агітації кандидат у президенти Петро Порошенко, на цьому тижні команда проекту буде чекати в студії кандидата в президенти Володимира Зеленського», – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що відповідати кандидату доведеться на питання ведучих, а також запрошених журналістів: Соні Кошкіній, Сергія Щербини, Дмитра Гордона, Марії Жартовської і Олександра Мартиненка. Також до дискусії приєднається керівник соціологічної групи «Рейтинг» Олексій Антипович.

У прес-службі ток-шоу також нагадали, що в цей четвер воно почнеться на телеканалі «1 + 1» раніше, ніж зазвичай – о 21:00

Читайте також:  “Ви в мене давно це просили і я вирішив, з понеділка ми відміняємо всім…” Зaявa Зеленського здiйнялa шквал eмoцiй серед українців

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.