facebook

Ще б жити і жити: раптово померла зірка популярного серіалу «Кадетство»

Ще б жити і жити: раптово померла зірка популярного серіалу «Кадети».




Заслужена артистка Російської Федерації Ірина Цивіна, відома за серіалами “Кадетство” і “Ольга” померла у віці 55 років. Про це ТАСС повідомила в четвер актриса Ксенія Хаїрова, яка дружила з Цивіною.

 

“Ірина померла, тільки що розмовляла з моргом, мені підтвердили – сказала співрозмовниця агентства. – Її тіло привезли сьогодні о першій годині ночі, причина смерті поки невідома”.

Ірина Цивіна народилася 1 липня 1963 року в Мінську. Закінчила школу-студію МХАТ, працювала в Московському академічному театрі імені Моссовета, МХАТ імені Чехова і театрі “Сатирикон”. З 1993 року по 2003 рік жила і працювала в США.

Велику популярність актрисі принесла роль мами курсанта Максима Макарова з популярного серіалу “Кадетство”.

 

Цивіна була членом Союзу кінематографістів Росії і Гільдії акторів кіно. У 1994 році випустила книгу, присвячену життю і творчості народного артиста СРСР Євгена Євстигнєєва, дружиною якого була шість років, до його смерті.

Актриса грала в антрепризі, знімалася в серіалах “Поліцейський з Рубльовки”, “По той бік смерті”, “Петрівка, 38”, “Татусеві дочки”, фільмах “В смузі прибою”, “Йолки-палки!”, “Принцеса цирку” і інших.

Читайте також:  Оля Полякова розповіла про те, як вона витратила свій гонорар за виступ на весіллі у Львові

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.