facebook

Одна людина загинула, друга – інвалід: франківський суддя, який п’яним спричинив ДТП, досі вершить правосуддя

9 серпня 2011 року суддя Господарського суду Івано-Франківської області Юрій Грица наїхав на двох працівників, які виконували аварійні роботи.

Суддя Івано-Франківська Юрій Грица

Внаслідок ДТП одна людина загинула, а інша стала інвалідом. Експертиза показала, що суддя був п’яним. Порушено кримінальне провадження, а у липні 2013 році обвинувальний акт передано до Чортківського суду.

Минуло майже 8 років. Як ви думаєте, що з суддею і з кримінальною справою? Вона і далі у Чортківському суді. Останнє засідання було у вересні 2018 року, коли суд призначив чергову експертизу. А може суддя звільнений? Ні. Він до сих пір вершить правосуддя та примножує свої статки. Для прикладу, його дружина є власником дуже симпатичного будинку.

Тобто у судді все добре. Єдиний шанс звільнити його – це кваліфікаційне оцінювання, яке він має пройти уже квітні. Але практика очолюваної Сергієм Козьяковим Комісії свідчить, що йому нічого не загрожує.

Суддя Івано-Франківська Юрій Грица


З каталогом адвокатів Івано-Франківська можна ознайомитися на сторінці Адвокати Івано-Франківська. На сайті також можна знайти адвокатів і в інших населених пунктах.

Читайте також:  У результаті жахливої ДТП на Львівщині постраждало четверо людей

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.