facebook

“Це професійні люди. Фахівці!”: Володимир Зеленський представив команду

Кандидат у президент Володимир Зеленський представив команду. Про це Зеленський повідомив в ефірі програми “Право на владу”.



Руслан Стефанчук є ідеологом партії Зеленського, Іван Баканов – голова партії “Слуга народу”, Дмитро Разумков відповідає за питання внутрішньої політики, Олександр Данилюк відповідає за міжнародні відносини, Руслан Рябошапка відповідає за правоохорону та антикорупційну політику, Галина Янченко – експерт антикорупційної політики, Денис Монастирський відповідальний за правоохоронні органи, Сергій Іонушес, Іван Опаршин, Ірина Венидиктова відповідає за реформи у судовій системі, Данило Гетьманцов відповідає за економіку, Вікторія Страхова відповідає за банківську діяльність, Олександр Мережко відповідає за міжнародні відносини, Олег Бондаренко, Марина Бандіна відповідає за політику рівних прав, Сергій Кальченко – експерт з виборчого законодавста, Андрій Герус. Євген Комаровський – радник з медицини.

“Це професійні люди. Фахівці… Вони підуть зі мною в адміністрацію”, – повідомив Зеленський.

Раніше Зеленський назвав всіх своїх радників. Так, спікером команди Зеленського з питань виборчої кампанії є політтехнолог Дмитро Разумков. Голова передвиборного штабу – керівник ТОВ “95 квартал” Іван Баканов. Ідеолог партії “Слуга народу” – Руслан Степанчук.

В якості координатора штабу виступає Олександра Корнієнка, за цифрове напрямок відповідають Михайло Федотов і Святослав Юраш.

Колишній перший заступник міністра інфраструктури Володимир Шульмейстер є експертом з транспортних питань, а колишній перший заступник голови Національної телерадіокомпанії Олександр Харебін – експерт з питань інформаційної та мовної політики. Президент юридичної компанії Jurimex Данило Гетманцев, який курирує питання оподаткування, публічних фінансів, банківського права.

Читайте також:  Позачергові вибори до Ради: є перші порушення

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.