facebook

У Франківську виступили “брутальні воїни світла”. Фото

Екс-лідер гурту «Ляпіс Трубєцкой» Сергій Міхалок разом з його новим гуртом «Brutto»відіграли для франківців неймовірний і драйвовий двогодинний концерт.



 рнороро

Виступ відбувався у клубі «Pasage Gartenberg». Послухати брутальних білорусів прийшло з півтори тисячі глядачів. У залі майоріли білоруські та українські прапори.

Публіка танцювала та підспівувала разом з музикантами улюблені хіти «Не Биць скотам»,«Рабкор», «Броненосец», «Грай». Варто зазначити, що пісні звучали на білоруській та англійській мовах. Також білоруси порадували новим синглом – піснею «Гаррі».

Кульмінацією вибухового українсько-білоруського вечора стало виконання післі «Воини света».

Нагадаємо, що гурт «Ляпис Трубецкой» припинив існування влітку 2014-го. 1 вересня відбулася презентація нового гурту Сергія Міхалка – «BRUTTO».

BRUTTO – логічне і пряме продовження легко впізнаваного стилю «Ляписа Трубецкого» останніх років. Їх стиль – маскулінний і лютий, відважний і зухвалий панк, гострий, актуальний, надихаючий і вільний від уз. Виступ гурту – це більше, ніж просто концерт. Це бій з лінню, зміцнення віри в себе і звільнення від внутрішніх кайданів.

Музиканти вже обїхали 26 міст України. На черзі Іллічівськ, Умань та Ужгород.

трррор

джерело http://kurs.if.ua/news/u_frankivsku_vystupyly_brutalni_voiny_svitla_foto_18969.html
Читайте також:  Навколо привітання Зеленського спалахнув скандал: сержантка ЗСУ заявила, що прибула на захід "за наказом"

Шукайте деталі в групі Facebook