facebook

“Пробач, у мене є інша, я закоханий”: Олександр Педан приголомшив відвертим зізнанням в Мережі

Олександр Педан – відомий український телеведучий. Педан відноситься до того типу людей, які всюди і завжди зберігають почуття гумору. А полоскотати нерви своїм прихильникам – це святе.



Нещодавно телеведучий поділився з шанувальниками в Мережі новою публікацією. Педан опублікував інтригуючий пост з не менш інтригуючим початком.

Олександр звернувся до своєї дружини і повідомив, що у нього є інша. Вони не бачились цілих 5 років і ось вона перша написала.

“Друзі, хочу з вами поділитися дуже важливою новиною. Я довго приховував цю інформацію, але вже просто не можу мовчати. Краще ви дізнаєтеся це від мене, ніж вам розкаже сусід. ⠀ Справа в тому, що декілька місяців тому в моєму житті знову з’явилася вона. Ми не бачились 5 років, я думав, що вона вже про мене забула, але нещодавно вона мені написала. Хоч я і одружений, жодного ранку я не прокидався без неї”, – повідомив Педан.

View this post on Instagram

Друзі, хочу з вами поділитися дуже важливою новиною. Я довго приховував цю інформацію, але вже просто не можу мовчати. Краще ви дізнаєтеся це від мене, ніж вам розкаже сусід. ⠀ Справа в тому, що декілька місяців тому в моєму житті знову з’явилася вона. Ми не бачились 5 років, я думав, що вона вже про мене забула, але нещодавно вона мені написала. Хоч я і одружений, жодного ранку я не прокидався без неї ⠀ Я знову згадав ті часи, коли ми були разом, і як нам було добре удвох. Вона зводить мене з розуму, я божеволію від її запаху, та я просто не можу без неї жити. ⠀ Хтось скаже що я не мужик, що про таке не пишуть і інстаграмі, але я закоханий як хлопчисько! ⠀ @innapedan пробач, я маю тобі зізнатися, в мене є інша – кава #Nescafe ⠀ А сказати я хотів, що по всій Україні стартувала акція від #NescafeClassic ⠀ Ви маєте шанс отримувати 10 тисяч гривень щомісяця протягом 10 років. ⠀ Детальна інформація на сайті

A post shared by Oleksandr Pedan (@pedanos) on

Проте уже наприкінці посту стало зрозуміло, що ця таємнича незнайомка – це улюблена кава зірки.

“Хтось скаже що я не мужик, що про таке не пишуть і інстаграмі, але я закоханий як хлопчисько! @innapedan пробач, я маю тобі зізнатися, в мене є інша – кава, – написал Олександр Педан.

Шанувальники оцінили почуття гумору артиста і дуже зраділи, що насправді він зраджує дружині тільки з кавою.

Читайте також:  Кава подешевшала до мінімуму за 17 місяців

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.