facebook

«Яка це, нафіг, реформа?»: Зеленський дорікнув Порошенку через проблеми з медициною

Зеленський також запевнив, що зробить все, щоб закінчити війну на Донбасі.



Кандидат у президенти України Володимир Зеленський у своєму останньому слові дорікнув Петру Порошенку у відсутності рівності депутатів та президента перед законом, а також у проблемах української охорони здоров’я.

Як передає кореспондент УНІАН, про це Зеленський сказав під час дебатів на НСК “Олімпійський”. “Петро Олексійович, хотів побачити і почути наші принципи – рівність всіх перед законом – те, чого у вас не було. Це зняття недоторканності з депутатів, суддів, президента. Це закон про імпічмент, закон про відкликання депутата”, – підкреслив Зеленський. “Друге… Медицина, з приводу реформи. Скажіть мені, будь ласка, якщо якісних ліків немає, раз доступних цін для ліків немає, якщо нормальних умов у лікарнях немає, якщо нормальних зарплат у лікарів немає, яка це (нафіг) реформа?”, – заявив Зеленський. “З приводу доріг мені нічого сказати, тому що немає доріг. І з приводу війни. Ми зробимо все, щоб її закінчити”, – додав Зеленський.

Сьогодні на НСК «Олімпійський» відбулися дебати між кандидатами в президенти Петром Порошенком і Володимиром Зеленським. Переглянути повне відео дебатів кандидатів у президенти України можна на сайті УНІАН.

Читайте також:  Акаунти скандальної 8-річної моделі та 13-річного блогера видалили

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.