facebook

Екстрасенс розповіла про майбутнього президента: Перед ним відкриються всі двері світу

Аліса Шереметьєва повідала про те, що чекає нашу країну



Епопея з президентськими виборами добігає кінця. Вже 21 квітня країна дізнається, хто ж буде головую держави. Знай.ua продовжує цікавитися в українських екстрасенсів, астрологів та магів, як зміниться Україна після виборів, що слід очікувати від майбутнього президента і коли закінчиться війна на Сході.

Цього разу з цими питаннями ми звернулися до учасниці 16-ій «Битви екстрасенсів», таролога, нумеролога і цілителю карми Алісі Шереметьевой.

– Аліса, ти як екстрасенс вже намагалася зазирнути в майбутнє України? Що нас чекає?

– Як таролог і нумеролог, я працюю, перш за все, з числами. Для мене це один із кращих інструментів для входу в Канал Яснознанія. Ще великий Піфагор говорив, що числа правлять цим світом. З чим я абсолютно згодна. Якщо уважно придивитися, то можна побачити, що пронумеровано все навколо. Свій числовий код мають дні, місяці, роки, століття, час, гроші, машини, банківські рахунки та комп’ютерні програми. Без числових маніпуляцій не було б цивілізації. Якщо числа зникнуть, почнеться хаос.

Так ось, найголовнішим кодом в житті кожної людини є дата його народження. Саме там прихована інформація про потенційні можливості людини. Як людина зможе проявити ці можливості, залежить, звичайно, тільки від волі і бажання самої людини. Бо право вибору шляху – це священне право, дароване нам згори. У країни теж є свій особистий код. І тому вона теж проходить свої особисті опрацювання.

Що стосується України, зараз настав період 10 Енергії. Це Колесо Фортуни. Час несподіваних змін, притому змін на краще.

– Зараз усіх хвилює одне питання – хто буде наступним президентом? Ти можеш щось сказати з цього приводу?

Читайте також:  У ЦВК назвали дату перших виборів депутатів в ОТГ

– Я не ворожу на майбутнє. Я точно знаю, що все буде так, як треба. Кожен отримує той урок, який потрібно пройти саме йому. Кармічна справедливість нікого не карає, бо поняття добре і погано – це всього лише відносні ярлики нашого розуму. Те, що нам не подобається, ми називаємо поганим, а то, що подобається, ми називаємо хорошим. Це всього лише ідеї і вони у кожного різні. Вчиненого зла, як і досконалого добра, просто не існує в нашому світі дуальності. Тому кожна подія і людина за своєю суттю нейтральні, тільки наше особисте ставлення до них допомагає наділяти їх якимись певними якостями.

Так ось почнемо з дати виборів. 21 квітня. Цей день буде вібрувати на частоті двох основних енергій. 21- Енергія Світу без кордонів. 4 – це Енергія чоловіків і влади. Це означає, що переможе той, хто зможе використовувати владу для підтримання миру і об’єднання людей, не залежно від їх віри і національності. Світ підтримує миротворців. Інакше при владі може виявитися тиран, разжигатель великой ворожнечі! І дай Бог, щоб ми все це зрозуміли і зробили вибір своїм серцем і розумом, а не страхом і ненавистю до інакомислячих.

– Ти можеш розповісти про Порошенка і Зеленського, як нумеролог і таролог? Що це за люди? Чим вони схожі, чим відрізняються?

– Про Порошенка. Головні енергії цього кандидата це Кармічна Справедливість, Мудрець (відлюдник), Миротворець. Це говорить про те, що людина прийшла в цей світ для того, щоб в дзеркалі світу побачити своє власне обличчя і навчитися жити в гармонії з собою і з оточуючими людьми. Будь-яка боротьба з «несправедливістю» буде примножувати цю несправедливість. Бажано по новому подивитися на світ і почати новий етап, що несе світу об’єднання і творення. Хочеш миру, починай примирення першим. Така місія цієї людини. Але повторюся, кожен сам вирішує, як реалізовувати свій потенціал.

Читайте також:  Мурашки по шкірі! Анастасія Каменських показала зворушливе фото з чоловіком. «Це моя обітниця тобі!»

У матриці Володимира Зеленського є основні три енергії. Два Воїна Переможця і енергія Мага Чарівника. Людина з такими енергіями хороший організатор. Вміє створювати команду однодумців, ставити завдання і досягати їх. Величезний творчий потенціал, підтримка вищих сил. Три Колеса Фортуни в матриці говорить про велику успішность і можливості ділитися цією вдачею з іншими людьми. При зовнішній простоті, це дуже сильні люди. Перед ними відкриваються всі двері світу.

– До речі, не можу не запитати про недавню пожежу в Парижі. Чи можна це трактувати як якийсь знак, як для французів, так і для всього світу?

– Вежа старих традицій і цінностей в будь-який момент може зруйнуватися, бо світ, як і саме життя, потребує оновлення і свіжості. Не будуйте вежі своїх ілюзій, вони не вічні. Будь-які багатства і цінності, створені руками людськими, можуть перетворитися на порох. Справжні цінності вічні, тому що вони всередині кожного з нас. Бог – всюди і побачити його можна тільки відкритим і люблячим серцем.

– Якраз останнє запитання, про люблячі серця. Порадь українцям, як правильно ним поводитися в цей неспокійний час, коли всі один на одного озлобилися. Що зробити, щоб бути щасливими?

– З цього приводу хочу розповісти одну мудру притчу. Попросив чоловік Архангела показати йому Рай. Архангел погодився зробити екскурсію. Заходить чоловік на територію Раю і бачить таку картину: все так же, як в звичайному житті. Тільки люди все ходять щасливі і радісні. Співають, танцюють, вітають один одного посмішками і обіймами. Видно, що добре їм тут. Сподобалося людині в Раю. Він попросив Архангела показати йому Пекло. Архангел погодився і відкрив двері Пекла. Людина зайшла туди і побачив те ж саме, що і в звичайному житті, але люди ходять розлючені, лаються один з одним. Видно, що погано їм тут. Тоді людина звернулася до Архангела з питанням. Чому люди тут такі злі і нещасні, тут же все так же, як і в Раю. На що Архангел відповів: «Просто вони думають, що в раю краще».

Читайте також:  Нищук хоче, щоб в сільських бібліотеках бавили дітей і спілкувалися по скайпу із заробітчанами

Хочу ще раз нагадати нам всім. Кармічна Справедливість говорить – якщо ти бачиш чужий недолік – починай виправляти свій. Тільки так можливо перейти на новий, більш високий рівень життя. Критика і засудження забирають життєву Силу. Там де наша увага, там і наша Сила. Давайте ж направимо свою Енергію на творення і досягнення. Тому що Сила, спрямована з любов’ю і вдячністю Богові за все, творить чудеса. А в України справді величезний потенціал бути по-справжньому багатою і процвітаючою країною. І зараз є всі шанси зробити її саме такою … Колесо Фортуни нам всім на допомогу!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.