facebook

В Долинському районі чоловік хотів зґвалтувати жінку: Побив та затягнув у кімнату

Долинський районний суд Івано-Франківської області виніс вирок чоловіку, який вчинив незакінчений замах на зґвалтування.
Інцидент стався минулої осені у смт. Вигода, що в Долинському районі.



Обвинувачений чоловік проходив по вул. Лесі Українки та побачив через вікно мешканку квартири. Тоді ж у нього виник протиправний умисел на зґвалтування жінки. Шляхом спостереження він зрозумів, що в квартирі крім літньої жінки більше нікого немає.

Він постукав у двері квартири, а коли жінка відчинила, то пройшов в коридор, де схопив жінку за плечі та застосовув до неї фізичне насильство і намагався затягнути її в кімнату.

Потерпіла жінка почала чинити опір. Тоді обвинувачений наніс їй ряд ударів руками в область обличчя та по тілу.

Згідно висновку експерта № 100/88-Д від 19.12.2018, тілесні ушкодження у вигляді саден в ділянках обличчя, правого колінного суглоба, синців в ділянці лівого передпліччя, на ногах, забійної рани в ділянці 2-го пальця правої кисті, це відноситься до легких тілесних ушкоджень.
Подолавши опір жінки він відтягнув її у житлову кімнату та кинув на ліжко. Там зняв з потерпілої одяг і намагався вступити з нею у статеві зносини природнім способом.

Обвинувачений розповів, що ввечері того дня він повертався з роботи з смт. Вигода до свого місця проживання. Побачив, що в будинку де проживає потерпіла горить світло. Йому було відомо, що потерпіла продає самогон, і він вирішив зайти до неї, щоб його придбати. Коли зайшов в будинок в нього виник намір задоволити свою статеву пристрасть, однак фізично, природнім способом він цього зробити не зміг, а тому задоволив статеву пристрать неприроднім способом.

Допитана в суді свідок розповіла, що в 20 числах жовтня минулого року, зранку, в приміщення селищної ради, де вона працює, прийшла потерпіла і повідомила про її зґвалтування. Хто саме це вчинив вказати не могла, однак детально описала цього чоловіка. Також вказала, що цей чоловік над нею знущався, а коли вона попросила його надати можливість їй помолитись перед смертю, він вийшов з будинку. Жінка була дуже налякана.

Читайте також:  Вiн бyв готовий віддати життя за хлопчика: Лише один випaдок докoрінно змiнив їхні долі

До суду потерпіла не дожила.

Суд визнав винним обвинуваченого та на підставі ст.70 КК України, шляхом поглинання менш суворого покарання більш суворим, остаточне покарання визначити у вигляді позбавлення волі на строк 6 років 6 місяців.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.