facebook

Зеленський за дві години зробив більше ніж Порошенко за 5 років: Такого ніхто не очікував!

Новообраний Президент України Володимир Олександрович Зеленський всього за 2 години зміг об’єднати навколо України абсолютно всіх світових лідерів, чого не зміг зробити Порошенко за 5 років.



Неймовірно, але світові лідери не дочекавшись результатів голосування одразу ж побігли дзвонити Володимиру Зеленському.

Це говорить про неймовірний довірі до Зеленському, що за 5 років не зміг домогтися Порошенко.

Пропаганда Порошенко говорила нам, що з Зеленським не працюватиме ніхто в світі, що Путін нападе, що почнеться повномасштабна війна.

Правда виявилася зовсім інша. За дві години Зеленський розташував довіри абсолютно всіх! Від США і до Росії.

Відзначимо, що при Порошенко Україна зуміла посвариться абсолютно з усіма сусідами від Угорщини, Словаччини, Румунії, Польщі до США і Росії.

Як відомо Дональд Трамп дуже не любив Порошенко за небачену брехливості і постійні підкилимні ігри.

Ну що ж. Першим Президенту Зеленському передзвонив Президент США Дональд Трамп.

Про це повідомляють кореспонденти УП з посиланням на власні джерела в штабі Зеленського.

Телефонна розмова відбулася за ініціативою американської сторони.

Відзначається, що розмова була дуже теплий і по всій видимості Президент Зеленський сподобався Президенту Трампу.

Трамп пообіцяв Зеленському допомогу в будь-якому питанні і зазначив, що США залишається надійним другом України.

Посольство Росії:

«Тепер черга нового керівництва (України – прим.ред. ) Зрозуміти і реалізувати надії виборців у внутрішній і зовнішній політиці країни. Світ дуже чекає світу і на Президента Зеленського покладена величезна відповідальність », – зазначають дипломати.

Прем’єр Канади Трюдо з нетерпінням чекає початку роботи з президентом України Зеленським.

Про це канадський прем’єр написав у своєму Twitter.

«Вітаю Володимира Зеленського з результатами президентських виборів в Україні. Я з нетерпінням очікую спільної роботи з вами для подальшого зміцнення зв’язків між Канадою та Україною і створення нових можливостей для людей в обох наших країнах », – написав Трюдо.

Читайте також:  “Чому без презерватива”: “Чоловік-пеніс” вітав перехожих з Днем святого Валентина (фото, відео)

Посольство США з радістю привітало Зеленського.

«Вітаємо новообраного президента Володимира Зеленського і дякуємо всім, хто сприяв забезпеченню мирних президентських виборів в Україні. Ми дякуємо президента Петра Порошенка за зусилля, які він доклав за останні п’ять років для зміцнення безпеки України, процвітання і демократії, а також для зміцнення наших двосторонніх відносин. Ми сподіваємося на продовження міцного партнерства між Україною та США з новообраним президентом Зеленським », – сказано в заяві.

Генсек НАТО привітав Зеленського з перемогою:

Генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг привітав Володимира Зеленського з перемогою на виборах президента України. Він висловив надію на продовження співпраці.

«Вітаю Володимира Зеленського з перемогою на президентських виборах в Україні. Україна є цінним партнером НАТО, і ми з нетерпінням чекаємо продовження нашої співпраці », – йдеться в його твіттер-мікроблозі.

Дуда привітав Зеленського з перемогою на виборах і запросив до Польщі:

«Президент Анджей Дуда під час телефонної розмови привітав українського обраного президента Володимира Зеленського і запросив його до Польщі», – сказано в повідомленні Канцелярії президента Польщі на сторінці в мікроблозі Твіттер в неділю.

Крім того, як повідомляє польський канал TVPInfo, президент Дуда в своєму побажав президенту Зеленському «успіхів у служінні українському народу» і висловив надію, що він виведе «польсько-українські відносини на новий етап».

«Цей вибір є вираженням очікувань українського суспільства щодо значного прискорення дій органів державної влади щодо реформування політичної та економічної сфери країни та забезпечення безпеки і стабільності в Україні», – написав президент Польщі.

Канцлер Австрії Курц привітав Зеленського з перемогою:

«Я розраховую на спільну роботу з подальшого поглиблення наших хороших двосторонніх відносин», – цитують австрійські ЗМІ заяву канцлера, посилаючись на Austria Press Agency (APA).

Читайте також:  Суд Лондона заморозив частину майна Коломойського

За словами Курца, Австрія є одним з найбільших інвесторів в Україні і тому сильно зацікавлена ​​в хорошому економічному розвитку країни.

«Я закликаю президента Зеленського продовжити необхідні реформи, особливо в боротьбі з корупцією», – сказав австрійський канцлер.

Кадиров привітав Зеленського і пообіцяв, що Росія першою протягне руку допомоги.

У своєму Telegram-каналі Рамзан Кадиров написав Зеленському, кого Україні слід вважати своїм другом.

«… Не беруся пророкувати, з якої команди Зеленський. Це не є великим секретом. Але у нього є величезна перевага перед Порошенко – мандат довіри, нехай і протестного характеру, можливість одуматися, усвідомити, що Росія найближчий сусід, Росія – країна, яка першою протягне руку допомоги в дні негараздів, Росія поруч, а ті, хто, розштовхуючи всіх ліктями, рвуться в друзі, знаходяться за тридев’ять земель. Хочеться побажати Володимиру Зеленському удачі в благородних справах, спрямованих на відродження України і єднання українського і російського народів. Якщо такі наміри у нього з’являться », – написав Рамзан Кадиров.

Таким чином Зеленський всього за 2 години зміг розташувати довіру абсолютно всіх світових держав. В незалежності від політичної обстановки.

Цього не зміг зробити Порошенко за 5 років.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.