facebook

Записувати власний бізнес на дружину, а гроші зберігати в готівці, – рекомендації від нардепа Шевченка

На думку народного депутата Олександра Шевченка всі великі бізнесмени кладуть гроші не в банк, а зберігають їх готівкою. Також усталеною в Україні практикою є переписувати бізнес на дружину.



Про це екс-кандидат в президенти заявив у програмі Скрипін.УА

“Так сталося, що вже років 18 моя дружина власник бізнеса, а я управляючий”.

На зауваження Скрипіна, що це хитра позиція, Шевченко відповів: “В нашій країні це необхідна позиція. Це захист бізнеса, так всі роблять. Ми так домовилися з дружиною. Вона казала: Саня, чого я повинна тобі вірити? А я казав – ти будеш власником всього, а я просто управляючим”.

Також нардеп прокоментував свою декларацію. Зокрема задекларовані 4,9 млн. грн готівкою.

“Так це невеликі гроші! Це так само зберігається в банку, там є ячейки. Але поставити в банк при сьогоднішній системі, коли такі Гонтарєви і Порошенки є, а потім бігати за своїми грошима, коли вкладникам гарантовано 200 тисяч? Ну вибачте! Зараз всі великі бізнесмени кладуть гроші не в банк, а в ячеєчку. Підійшов, взяв.”

Як повідомляла “Галка”, як кандидат у президенти Шевченко задекларував нерухомість на 5 млн грн і 0,7 млн гривень позики від дружини.

Цивільна дружина пана Шевченка Тетяна володіє трьома земельними ділянками в Івано-Франківській області, квартирою площею 672 кв м в обласному центрі, нежитловою будівлею у Буковелі та іншими активами.

Читайте також:  Іванофранківці вигадали схему, як видурити гроші в уряду Нідерландів

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.