facebook

Каменських презентувала “голий” кліп на трек Обіцяю

Для зйомок кліпу зірка повністю оголилася. У новій відеороботі співачка з’явилася в образах героїнь легендарних картин Да Вінчі, Боттічеллі, Мане та інших.

Українська співачка Настя Каменських презентувала кліп на пісню Обіцяю. У ролику зірка з’являється повністю оголеною. Відео з’явилося на офіційному Youtube-каналі співачки.

У кліпі Каменських постала в образах жінок з картин, які є світовими шедеврами. Серед них – Мона Ліза Леонардо да Вінчі, Фріда Кало, Олімпія кисті Мане, дівчина з перловою сережкою Яна Вермеєра, Леді Ліліт Данте Габріеля Россетті, богиня з картини Весна, а також Венера Боттічеллі.

Деякі з героїнь на картинах написані оголеними. Для цих образів Каменських також роздяглася. Співачка прикривається простирадлами і довгим волоссям. В описі до відео говориться, що “дев’ять образів NK символізують її зв’язок з кожною героїнею з полотен геніальних художників”.

Користувачі відзначили, що Каменських виглядає в новій роботі “божественно” і “ніжно”. Деякі підкреслили, що видно величезний контраст між попереднім кліпом на реп Попа, як у Кім, де співачку розкритикували за вульгарність.

Читайте також:  Очікуються зміни: “вaгiтна” Настя і Потап побували разом на відомому шоу (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.