facebook

“Приказку про труси і хрестик знаєте?”: Сергій Притула записав гнівне звернення до українців

26 квітня шоумен і телеведучий Сергій Притула записав гнівне відео, в якому присоромив радіостанції, що крутять веселу музику в день пам’яті за жертвами Чорнобильської катастрофи.

“Головне – це траурним голосом записати перебивки “Сьогодні день пам’яті Чорнобильської трагедії. Ми пам’ятаємо!” А потім крутиш діскач, як ні в чому не бувало! Колеги, приказку про труси і хрестик знаєте?” – написав Притула на своїй сторінці в Facebook під відео.

Після цього в коментарях розгорнулася дискусія. Один з підписникі написав, що радіо крутить ті пісні, на які у нього є ліцензія. Притула відповів наступне:

“Як людина, яка відпрацювала на радіо 13 років, відкрию ще більшу таємницю: кожна радіостанція має таку базу пісень. Повільними, мелодійними композиціями можна забити ефір на два тижні! Було б бажання! І ваша логіка “скорботно – не вмикайте радіо “- це просто треш! Давайте ще в День пам’яті жертв Голодомору спеціально для вас покажемо по ТБ комедію “Тупий і ще тупіший”, – написав Сергій.

При цьому деякі в коментарях дорікнули телеведучому в тому, що радіо в його машині з російською розкладкою: “Чому локалізація не українська?”, – написав один з підписників.



“Тому що я українофоб і пропагую русскій мір. Що не ясно?”, – з іронією відповів Притула.

Читайте також:  У Чернігові 8-річна дитина зібрала 64 тис. грн для армії (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.