facebook

Іванофранківці можуть отримати візові послуги із кешбеком 20%

У березні цього року ПриватБанк та міжнародна платіжна система Visa запустили спільний проект з 17 візовими центрами VFS Global в різних містах України.



В Івано-Франківську такий центр працює за адресою: м.Івано-Франківськ, вул. Тролейбусна, 4А з понеділка по п’ятницю з 8.30 год до 15.30 год. Акція ПриватБанку і Visa діє до 11 червня 2019 року.

Згідно з умовами акції, її учасниками вважаються клієнти VFS Global візових центрів України, які досягли 18 років та бажають оформити картку Visa «Універсальна» або Visa «Універсальна Gold».

Щоб взяти участь в акції та отримати кешбек треба зробити такі кроки:

– подати документи у VFS Global візовому центрі.

– звернутись до співробітника ПриватБанку (стіл ПриватБанку у візовому центрі) та оформити картку Visa «Універсальна» або Visa «Універсальна Gold».

– оплатити додаткові послуги VFS Global візового центру за допомогою оформленої картки.

Лише за 2 тижні такого спільного проекту у зручності його переконалися понад 2300 клієнтів VFS Global візових центрів в Україні. Серед них й 155 франківчан, разом із карткою отримали спрощений сервіс оплат, детальну консультацію щодо закордонних переказів та низки банківських продуктів й послуг.

Картки ПриватБанку надають можливість зручно, швидко, безпечно та без комісії оплачувати покупки, розрахуватися за послуги у будь-якій країні світу. Картка “Універсальна Gold” допоможе отримувати кешбек 5% за кожну покупку, користуватися послугами особистого банкіра, який вирішить будь-які проблеми клієнта, навіть якщо він перебуває за кордоном.

Спеціально для клієнтів ПриватБанку було створено сервіс PayUkraine для дешевих і миттєвих переказів коштів з Польщі в Україну.

Читайте також:  Працівники Івано-Франківської ОДА прийшли на роботу у вишиванках (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.