facebook

У Зеленського розповіли, що мир на Донбасі можна встановити, але патріотам спосіб не сподобається

Спікер штабу Володимира Зеленського Дмитро Разумков заявив, що методу завершення війни на Донбасі немає ні у кого, але є розуміння, що для цього робити. Про це він заявив в ефірі ток-шоу “Голос народу” на “112 Україна”.



“На жаль, методу, як завтра закінчити війну, немає ні у кого. Але є розуміння, як потрібно йти для того, щоб цей світ прийшов. І світ повинен наступити на умовах України. Якщо піти за принципом і тих пропозицій, які лунають від Росії, то можна було б, напевно, прийти до цього світу, але я думаю, що ні одному патріотові цієї країни такий шлях неприйнятний”, – заявив Разумков.

Він повторив, що указ президента РФ Володимира Путіна про спрощення видачі паспортів РФ жителям Донбасу є фактичним визнанням Росії цих територій як “держав”.

“Фактично, це визнання РФ. Якщо по Криму вони говорили, що окупували його, вони цю анексію називають поверненням на батьківщину, то на сьогоднішній момент процедурою зі спрощенням видачі російського громадянства вони підтверджують, що є країною-агресором в даному процесі”, – заявив Разумков.

Донбас займає одне з центральних місць в програмі Зеленського. У новообраного президента планують насамперед домогтися припинення вогню, а потім спростити життя переселенцям і жителям “ЛДНР” в Україні.

Читайте також:  Зворушлива історія молодої матусі. Хлопець хотів позбутися маляти: “Народити у 13 років”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.