facebook

Сьогoдні ця звiстка oблетілa веcь cвіт: Так ось чому “вони” так бояться Зеленського!

Сьогодні команда майбутнього Президента України Володимира Зеленського представила маленький план дій, в якому є три дуже цікавих пункту.



Виявляється, в команді Зеленського сидять дуже продумані люди, які відразу ж заявили: «З корупцією в Україні будуть боротися західні спецслужби, депутатська недоторканність скасовується відразу ж після виборів, а корупційні діяння вважатимуться особливо тяжкими злочинами на рівні з убuвств0м і теракт0м».

В таких умовах у мародерів немає шансів вкрасти, а якщо хтось спробує вкрасти, він загримить на довічне, ну або в кращому випадку на 15 років. Команда Володимира Зеленського запропонувала нову антикорупційну систему. Про це йдеться в Telegram-каналі штабу.

У штабі наголосили, що «винаходити велосипед не потрібно» – вся справа у відсутності політичної волі, якої ніколи не було в Україні. «Помилково сподіватися, що наскрізь корумпована державна система буде мати бажання позбавити себе харчової бази.

Для старих політиків корупція – це те саме, що вода для риби. Стара «політична еліта» проти корупції – це те саме, що і бджоли проти меду », – йдеться в повідомленні.

Так, нова антикорупційна система повинна: забезпечити реальну незалежність всього ланцюжка відповідних органів; скасувати недоторканність; забезпечити чесне і справедливе суддівство за допомогою міжнародного Вищого економічного суду. Також вона передбачає зміну функцій силових структур; максимальну декриміналізацію економіки; збільшення покарання для корупціонерів аж до довічного ув’язнення.

Команда Зеленського хоче перенести «держава в смартфон» через реалізацію максимальної кількості послуг бізнесу в електронний вигляд, щоб у чиновників не було навіть можливості щось вкрасти; максимально залучити громадян до викриття корупції через великі винагороди. Крім того, планується звернення до з ападной правоохоронцям, щоб вони почали розслідування проти українських корупціонерів.

Читайте також:  У Зеленського назвали чотири кроки для Заходу, які допоможуть у війні проти Росії

Що це означає? Це означає, що відразу ж після виборів сотні українських бариг і мародерів стануть підслідними в США, Україні, ЄС, Ізраїлі та інших країнах.

Нинішня влада розуміє, що Зеленський і дня не був при владі, відповідно він не міг красти з бюджету, відповідно йому не потрібна недоторканність, відповідно йому нема кого прикривати, відповідно почнеться полювання, справжнє полювання яка в лічені місяці зруйнує олігархічні клани. З огляду на, що запит на посадку корупціонерів в Україні вкрай високий, якщо почнуться реальні посадки, у Зеленського рейтинг підскочить до небес!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.