facebook

В Італії порізали ножем українського актора

Злочинці поставили акторові питання, а після пустили в хід ножа

В Неаполі (Італія) український актор італійського походження Артем Ткачук був порізаний ножем.

Передає Іl Messaggero.



Видання стверджує, що Ткачука порізали невідомі на вулиці. Актор отримав сильне ножове поранення від групи підлітків.

Після інциденту він був терміново доставлений в лікарню.

“Злочинці почали бити після питання про те, в якому районі я живу”, – каже актор.
Артем Ткачук відомий за роллю у фільмі “Піраньї Неаполя” режисера Клаудіо Джованнезі. Сюжет оповідає про те, як живуть злочинні угруповання міста. Акторові 18 років і проживає в Афраголі разом з сім’єю.

Варто нагадати, що Українці та гості нашої країни все частіше стають жертвами злодіїв, які чекають людей скрізь. І якщо раніше мова йшла про темний час доби і якихось закутках, то тепер вони не соромляться здійснювати свої незаконні дії прямо серед білого дня у великій стовпотворіння людей.

Про це повідомив українець Євген в співтоваристві “12 квартал Дніпра”, що в соціальній мережі Facebook.

“Ось ці дві особи 15 хвилин тому на перехресті пр. Богдана Хмельницького та вул. Інженерна намагалися залізти в сумку моєї дружини. Наздогнав, натолкал! І якби не втручання моєї дружини – вони валялись! Будьте пильні!” – повідомив Євген і забезпечив пост фотографією злочинниць.

Українці в коментарях просто у нестямі від люті:
“С*ки, вбити мало! А на завод не хочуть піти попрацювати або прибрати місто”, “Циганские пики”, “Чудово, друже, такої х*рі у нас на кварталі валом, ринок, люди товпляться, але поки не буде місць для заробітку грошей їх буде все більше , а по обличчю треба 100%”, “Молодець! Не важливо, хто це -ЦЕ ЗЛОДІЙ!”, “На Инженерки теж дві дами чистять сумки. Будьте обережні. Треба було їм “побити”, “Дарма дружина зупинила”, “Знайомі обличчя,їх фото вже засвітилося в групі”, “щось мало натолкал”, “Вони вчора у жінки в кишеню залізли в магазині Варус, що на 12 кварталі”, “А як пристойно виглядають. Стояли поруч в житті б не подумала що можуть щось вкрасти.Світ зійшов з розуму”, “Ця особа на Кварталі вже давно, у мене перед новим роком на світлофорі теж намагалася залізти в сумку так не вийшло, я почула,коли вона зрозуміла що піймалися швидко відійшла в сторону”

Читайте також:  Хто кого? Бузова публічно поскандалила з Лободою. Таких пристрастей у шоу-бізнесі не було давно!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.