facebook

В Івано-Франківську забудовник почав будувати новий дитсадок (фото+відео)

Наразі це уже другий садочок, який будує забудовник за рахунок пайової участі. Перший – садок у Пасічній на 180 місць будівельна компанія «Ярковиця» добудовує.

IMG_2046



Уже кілька років в Івано-Франківську підприємство «Арсенал-сіті» здійснює комплексну забудову у межах мікрорайону по вул. Національної гвардії. Генеральним планом забудови було передбачено будівництва соціальної інфраструктури – ЗОШ І-ІІІ ступенів і ДНЗ.

Сьогодні, 15 травня, розпочалося будівництво садочка на 90 місць. На ділянці півгектари буде зведено двохповерхову споруду із загальною площею 1500 м2. Кошторисна вартість 14 млн. грн. наприкінці 2016 року забудовник планує завершити будівництво.

Щодо того чи садок буде приватним чи державним наразі невідомо. Як сказав керівник «Арсенал-сіті» Тарас Виноградник, про це говорити ще рано. Спершу треба буде виконати зобов’язання. «Незалежно від того буде це приватна власність чи комунальна, – сказав Виноградник, – все одно об’єкт буде розрахований на діточок. А діти не мають власності – це наші діти, українці. Я не проти ні комунальної, ні приватної власності, головне щоб це було відповідально і приносила нам користь».

джерело http://pravda.if.ua/news-77518.html

Читайте також:  На Прикарпаття привезли чудотворні ікони з Італії

Шукайте деталі в групі Facebook