facebook

Четверо з 11 прикарпатських 200-бальників – учні Української гімназії №1 у Франківську

Одинадцять випускників загальноосвітніх шкіл Івано-Франківщини написали ЗНО з української мови та літератури з найвищим результатом – 200 балів.



За результатами зовнішнього оцінювання, повідомили в Регіональному центрі оцінювання якості освіти, найвищий рівень знання української мови та літератури на Прикарпатті продемонстрували 11 випускників шкіл.

Шестеро з 11 майбутніх абітурієнтів закінчили навчальні заклади Івано-Франківська. Четверо з них – учні Української гімназії №1.

Один з випускників закладів освіти Івано-Франківщини, як раніше інформував Український центр оцінювання якості освіти, отримав на ЗНО 200 балів за тест і базового, і поглибленого рівнів.

За інформацією, зібраною в школах та управліннях освіти області, найвищий рівень знань на обох рівнях продемонструвала випускниця Української гімназії №1 Тереза Багай.

Серед освітніх закладів, які цьогоріч дали 200-бальників, в обласному центрі – Івано-Франківський фізико-технічний ліцей-інтернат та Івано-Франківський навчально-виховний комплекс.

По одному 200-бальнику за результатами ЗНО з рідної мови і літератури мають Надвірнянська ЗОШ №1, Богородчанська ЗОШ №1 та одна з калуських шкіл. Двох 200-бальників виростили в Долині – у Долинській гімназії №1 та в Долинській спецшколі №6.

джерело http://kurs.if.ua/news/chetvero_z_11_prykarpatskyh_200balnykiv__

uchni_ukrainskoi_gimnazii_1_u_frankivsku_19000.html

Читайте також:  Військовому з Прикарпаття потрібна допомога. ФОТО

Шукайте деталі в групі Facebook