facebook

Медики підтвердили страшну травму: Журналіст Комаров впав у кому

Журналіста доставили у медзаклад з відкритою черепно-мозковою травмою



Відомий український журналіст та відеоблогер Вадим Комаров, на якого скоєно жорстокий напад, знаходиться в реанімації черкаської лікарні в стані коми. Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ. “Вадима Комарова прооперували. Він у комі”, – написав у Фейсбук депутат Черкаської міської ради Олександр Радуцький.

За словами головного лікаря Третьої міської лікарні Черкас Олександра Федорука, чоловіка доставили у медзаклад з відкритою черепно-мозковою травмою. Операція тривала дві години, зараз Комаров у важкому стані.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Черкасах стався страшний інцидент. Так, на вулицях міста побили журналіста-розслідувача Вадима Комарова. У даний момент працівник ЗМІ знаходиться в реанімації третьої міської лікарні у важкому стані. Про це стало відомо завдяки повідомленням депутата міськради Олександра Радуцького.

“Необхідна допомога всіх світил медицини та молитва за його здоров’я. Гарантії 50 на 50”, – повідомила у Facebook родичка журналіста Світлана Комарова.

Місцеві журналісти пишуть, що Вадим Комаров знаходиться у вкрай важкому стані. Побитого журналіста з розбитою головою сьогодні близько дев’ятої години ранку побачили перехожі просто на вулиці на перехресті Надпольної і Небесної Сотні. Вони й викликали “швидку”.

Наголошується, що Вадим Комаров в своїх публікаціях не раз піднімав дуже гострі теми. Одна з найгучніших публікацій за останній час – про обставини п’яного бунту в Черкаській колонії №62. Серед інших тем публікацій Комарова: розкрадання бюджетних коштів, незаконне будівництво, корупція в Черкаській міськраді. У 2016 році журналіста намагалися застрелити.

Читайте також:  Був “під кайфом”: У жахливій ДТП загинули двоє людей

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.