facebook

Бойовики все активніше гатять під Донецьком. Підтягнули танки та гармати

Підконтрольні Росії бойовики продовжують активно порушувати перемир’я, підтягуючи до лінії зіткнення в районі Донецька важке озброєння



im578x383-бойовики 2 ukr.media

Про це повідомив на брифінгу речник Адміністрації президента з питань АТО полковник Андрій Лисенко.

“На Донецькому напрямку противник все активніше підтягує до лінії зіткнення в районі Донецька важке озброєння – 122-мм та 152-мм гармати та танки. Дещо розширилася географія бойових дій – окрім району аеропорту, перестрілки тривають південніше, в районі Мар’їнки, та північніше – поблизу Кам’янки. У передмістях Горлівки та Світлодарська противник вів вогонь по наших позиціях з БМП, танка та 120-мм міномета”, – сказав Лисенко.

За його словами, на Маріупольському напрямку тривають зіткнення у Широкиному.

Противник веде вогонь переважно зі стрілецької зброї, проте зафіксовано обстріл позицій українських військових із 122-мм артилерії, яку бойовики тримають в окупованій Саманці.

На Луганському напрямку відбулася серія збройних провокацій у районі Щастя, а також на різних ділянках поблизу Бахмутської траси.

Він додав, що вчора в зоні проведення АТО було зафіксовано 7 польотів ворожих БПЛА.

Як повідомлялося, у селищі Гірське Луганської області внаслідок мінометного обстрілу бойовиків зруйновано житловий будинок.

Нагадаємо, упродовж минулої доби в зоні антитерористичної операції жоден військовослужбовець не загинув, однак двоє бійців дістали поранення неподалік міста Авдіївка.

Читайте також:  Бійці АТО заблокували опорний пункт МВС у Києві

Шукайте деталі в групі Facebook