facebook

У поліції розповіли подробиці ДТП у Татарові: авто злетіло в обрив разом із дівчинкою

Дівчину госпіталізовано з травми, вона наразі в операційній, а поліцейські опитують водіїв автівок.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні, 6 травня, близько 12 години 7 хвилин у селі Татарів, що на Яремчанщині.

Як попередньо встановлено правоохоронцями, 40-річний водій автомобілем «Фольксваген Гольф» їхав автодорогою «Мукачево-Львів» в напрямку Івано-Франківська, пише Типовий Франківськ.

В той час 35-річний водій автомобіля «Фольксваген Транспортер» виїхав з правої бічної дороги, не переконався у безпеці рух, здійснив поворот ліворуч і врізався в автомобіль «Фольксваген Гольф».

Останню автівку відкинуло на узбіччя дороги, по якій рухалася 14-річна дівчинка-пішохід. У подальшому «Фольксваген Гольф» злетів в обрив разом з потерпілою.

Через ДТП дівчинку з травмами доставлено до Яремчанської лікарні. За інформацією поліцейських, в дитини травмована нога, дівчинці загрожує ампутація.




ДТП в ТАТАРОВІ

Водіїв поліцейські перевірили на стан сп’яніння, керманич – тверезі.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, – карається штрафом від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого) ККУ. Тривають слідчі дії.

Читайте також:  Захищаючи Україну загинув боєць з Прикарпаття – Дмитро Дяків (ФОТО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.