facebook

Занадто модна Кароль випадково стала посміховиськом мережі: “Космонавт Тіна готова до відправлення”

Багатьом фанатам знімок припав до душі, проте знайшлися і ті, хто висміяв образ співачки

Тіна Кароль, як і багато зірок шоу-бізнесу, активно веде сторінку в Insyagram, куди регулярно викладає знімки і відео зі своїх виступів, зйомок і повсякденного життя. Нещодавно популярна співачка опублікувала в соціальній мережі фотографію, на якій постала перед своїми шанувальниками в образі фехтувальниці.

https://www.instagram.com/p/BxDGXqOAVUr/?utm_source=ig_embed

Більшість фанатів тепло прийняли публікацію, що висловили в численних коментарях, однак серед підписчиків Тіни Кароль знайшлося чимало й таких, кому знімок до душі не припав. Вони також прокоментували його: “Космонавт – Тіна готова до відправлення у відкритий шоу-бізнес”, “Жінка акуратніше так і пробити наскрізь можна”, “В такому прикиді бджоли не страшні”, “Зніми маску не лякай людей”, “Бджільництвом



Раніше ми вже писали про пікантний знімок Тіни Кароль, яким вона змусила серця своїх фанатів битися частіше. Не так давно знаменита виконавиця опублікувала фото, на якому зображена в ніжному образі, одягненою в стриманий і елегантний наряд. В той же час їй вдалося дуже вигідно підкреслити свої привабливі форми, про що фанати не забули написати у своїх численних коментарях. Шанувальники співачки зазначили, що у Кароль є справжній талант, який проявляється на приголомшливих знімках, при цьому вони також вважають їх дуже привабливими за рахунок відсутності вульгарності.

Читайте також:  Більшість випускників коледжів та професійних училищ Прикарпаття провалили ЗНО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.