facebook

Іванофранківців кличуть на Молитовну ходу Вервиці вулицями міста

Цьогоріч Івано-Франківська Архієпархія УГКЦ вирішила організувати Молитовну ходу Вервиці вулицями Івано-Франківська з нагоди Дня матері.


Молитовна хода відбудеться у неділю – 12 травня, пише Фіртка.

Вона розпочнеться о 15:00 год від Архікатедрального собору Воскресіння Христового, пройде центральною частиною міста по вул. Т. Шевченка та завершиться в міському парку.

“Планується, що у ході візьмуть участь наші матері, діти, які цього дня приймуть Урочисте Святе Причастя, представники влади, молодь та всі охочі долучитися до спільної молитви на вервиці. Загалом подія триватиме близько однієї години”, – коментують в УГКЦ.

Під час молитви лунатимуть розважання від священнослужителів Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

На завершення молитовної ходи в парку відбудеться урочистий концерт за участі гуртів Духовної семінарії та місцевих колективів.

Додамо, що, як відомо, в цьому році Всеукраїнська рада Церков проголосила 2019 рік Роком Родини, а тому цей захід покликаний ще більше запалити наші родини духом материнської молитви.

Також, о 14:00 год в Архікатедральному соборі буде виставлена до загального почитання Чудотворна ікона Матері Божої Станіславівська, з якою і пройдуть усю цю молитовну ходу.

Читайте також:  Франківець помер від ударів ножем – патрульні по гарячих слідах затримали нападника

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.