facebook

Меган Маркл і принц Гаррі показали новонародженого сина

Герцогиня Сассекська Меган Маркл вперше вийшла на публіку після пологів. Разом із принцом Гаррі вона познайомила світ зі своїм новонародженим сином.
Нагадаємо, Меган Маркл стала мамою у понеділок, 6 травня. 37-річна герцогиня народила своєму чоловіку принцу Гаррі сина. Малюк став сьомим у черзі на королівський престол, пише Максимум.

На відміну від Кейт Міддлтон та принцеси Діани, Меган порушила королівську традицію та не вийшла на публіку одразу після пологів. Показати світу малюка подружжя вирішило тільки сьогодні, 8 травня.



Фото новоспечених батьків були зроблені на території Віндзорському замку. На знімках принц Гаррі тримає первістка на руках, а поруч з ним щаслива, хоч і втомлена Меган.

Пара ще не оголосила ім’я дитини. Букмекери припускають, що хлопчика назвуть Артуром.

У коментарі журналістам онук королеви Єлизавети розповів, що малюк змінюється щодня і поки що важко сказати, на кого він більше схожий. А от Меган поділилася, що неймовірно щаслива, адже тепер має два найкращих хлопці у всьому світі.
“У нього чудовий темперамент, він дуже спокійний”, – описала Меган про малюка. Ділячись враженнями про перші дні материнства, вона заявила: “Це магія, це щось дивовижне. В мене є два найкращі хлопці в усьому світі, я дуже щаслива”.

Принц Гаррі додав: “Ми в захваті від того, що в нас є свій маленький пучок радості”.

Читайте також:  З’явилися ФОТО з місця смертельної ДТП на Дністрі (фото+16)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.